KÖSZÖNÖM A FELIRATKOZÁST!
Nagyon örülök, hogy velem tartasz!

Az oldalt fejleszti, szerkeszti és írja

Jung Kriszti
vállalkozó édesanya

Most, hogy velem tartasz, érdemes a facebook oldalamat is kedvelned.

Annak érdekében, hogy a tőlem érkező levelek biztosan eljussanak hozzád, mentsd el a jungkriszti@wellvital.hu és az info@wellvital.hu email címeket a címjegyzékedbe, illetve húzd be az elsődleges mappádba. Köszönöm 🙂

Tapasztalataim alapján azt vallom, hogy étrend kiegészítők nélkül, táplálékkal biztosítható a szervezetünk egészséges működése, a betegségek megelőzése.

15 éve – D-vitaminon kívül- semmiféle étrendkiegészítőt nem szedek, és bár elmúltam 44, jobb az egészségesem mint a 20-as éveim végén.
A nagy változást a vákumszárított és sűrített gyümölcsök, zöldségek hozták.

Azért fogtam ebbe a vállalkozásba, mert biztos vagyok abban, hogy a WellVital segítségével, bármilyen élethelyzetben is vagy éppen, Te is könnyedén meg tudod oldani a nagy mennyiségű, nyers gyümölcs és zöldség fogyasztást, ami nagyban hozzájárul az életminőséged javulásához.*

Ha eddig problémát okozott, hogyan élj egészségesebben, hogyan valósítsd meg a kiegyensúlyozott táplálkozást, hogyan egyél meg illetve vedd rá a szeretteidet a rendszeres nagy mennyiségű gyümölcs-zöldség fogyasztására, akkor hamarosan sokkal derűsebben fogod látni a helyzetet, rájössz, hogy ez mennyire, könnyen megoldható a WellVital segítségével.

A weboldalamon nemcsak vásárolni lehet, hanem olyan tapasztalatokat és praktikákat is megosztok, amelyekkel változatosan, hosszú távon biztosíthatod, hogy megunhatatlanul örömödet leld a WellVital termékekben, és élvezd a kirobbanó vitalitásodat, produktivitásodat az életed minden területén.

*ScienceDaily, 2017.02.23
Imperial College London. “Eating up to ten portions of fruit and vegetables a day may prevent 7.8 million premature deaths worldwide.”
ScienceDaily, 2016.07.10.
University of Warwick. “Fruit and veggies give you the feel-good factor.”

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.