KÖSZÖNÖM A BIZALMADAT!

Nagyon örülök, hogy velem tartasz!

Az oldalt fejleszti, szerkeszti és írja

Jung Kriszti
Sok szeretettel várlak a facebook és instagram oldalamon is. Tarts velem!

Hamarosan megérkezik az első email a postafiókodba a letölthető receptfüzettel. Annak érdekében, hogy biztosan megkapd,  érdemes megtenned a következő lépéseket:

  • Ha Gmailt használsz, lépj a Közösségi/Promóciók fülre, és ha ott találod a levelemet, akkor húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel tanítva arra Gmailt, hogy Te itt szeretnéd megkapni a tőlem érkező levelet.
  • Add hozzá a leveleződben a jungkriszti@wellvital.hu és az info@wellvital.hu címet a címlistádhoz (Address Book, Contacts, Contact List attól függően mit használsz).

Amennyiben így sem találod, akkor nézd meg a leveleződ Spam/Levélszemét fiókját, nem került-e oda a levél véletlenül. Ha még így sem találod, akkor írj nekem a fenti címek valamelyikére. Köszönöm 🙂

Ha tetszik, amit az oldalon látsz, akkor a hírleveleimet is szeretni fogod.
Mostantól ha új cikk, letölthető hasznos tartalom készül el, vagy épp kedvezménnyel lehet vásárolni, elsőként értesítelek.

Azért fogtam ebbe a vállalkozásba, mert biztos vagyok abban, hogy a WellVital segítségével, bármilyen élethelyzetben is vagy éppen, Te is könnyedén meg tudod oldani a nagy mennyiségű, nyers gyümölcs és zöldség fogyasztást, ami nagyban hozzájárul az életminőséged javulásához.*

Olyan tapasztalatokat és praktikákat is megosztok, amelyekkel változatosan, hosszú távon biztosíthatod, hogy megunhatatlanul örömödet leld a WellVital termékekben, és élvezd a kirobbanó vitalitásodat, produktivitásodat az életed minden területén.

*ScienceDaily, 2017.02.23
Imperial College London. “Eating up to ten portions of fruit and vegetables a day may prevent 7.8 million premature deaths worldwide.”
ScienceDaily, 2016.07.10.
University of Warwick. “Fruit and veggies give you the feel-good factor.”

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.