KÖSZÖNÖM A BIZALMADAT!

Nagyon örülök, hogy velem tartasz!

Az oldalt fejleszti, szerkeszti és írja

Jung Krisztina

Életmód tanácsadó és terapeuta
Funkcionális és holisztikus táplálkozási tanácsadó

Tarts velem a facebook és  az instagram oldalamon is.

Hamarosan megérkezik e-mailem a Tisztítókúra OTTHON című e-bookom letöltési linkjével.
Annak érdekében, hogy biztosan megkapd,  érdemes megtenned a következő lépéseket:

  • Ha Gmailt használsz, lépj a Közösségi/Promóciók fülre, és ha ott találod a levelemet, akkor húzd át az Elsődleges/Primary/Inbox fül alá, ezzel tanítva arra Gmailt, hogy Te itt szeretnéd megkapni a tőlem érkező levelet.
  • Add hozzá a leveleződben a jungkriszti@wellvital.hu és az info@wellvital.hu címet a címlistádhoz (Address Book, Contacts, Contact List attól függően mit használsz).

Amennyiben így sem találod, akkor nézd meg a leveleződ Spam/Levélszemét fiókját, nem került-e oda a levél véletlenül. Ha még így sem találod, akkor írj nekem a fenti címek valamelyikére. Köszönöm 🙂

Ha tetszik, amit eddig itt az oldalon vagy a közösségi médiában láttál a WellVitalról, akkor a hírleveleimet is szeretni fogod.
Mostantól ha új cikk, letölthető hasznos tartalom készül el, vagy épp kedvezménnyel lehet vásárolni, elsőként értesítelek.

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.