Jung Kriszti vagyok, funkcionális és holisztikus szemléletű természetgyógyász-terapeuta és életmód-tanácsadó.
20 évvel ezelőtt találkoztam először azzal az eljárással, amivel a zöldségek és gyümölcsök lényege, éltető ereje, változatlan formában, tartósítószer nélkül is megőrizhető:
ez pedig a vákuumos szárítás és sűrítés.
Akkoriban egy egészségvédő klub munkatársa voltam. Elképesztő volt ilyen széles körben megtapasztalni az egészségi állapot javulását annak köszönhetően, hogy könnyedén és élvezettel rendszeresen tudtunk nagy mennyiségben zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani.
Aztán anya lettem, a klubot pedig el kellett engednem. Ám az ott megszerzett tudásomat a tanulmányaim segítségével tovább fejlesztettem – hogyan is lehet gyógyszerek és táplálékkiegészítők nélkül is megőrizni az egészségünket, még a legnehezebb élethelyzetben is.
A fordulat akkor jött, amikor a kisfiam óvodás lett. Bizony egyik pillanatról a másikra válogatóssá vált, és minden próbálkozásom ellenére egyre csak szűkült a kedvelt ételek köre. Úgy éreztem kudarcot vallottam…
Annyira ellenállt, hogy be kellett látnom: unszolással nem fogom tudni megoldani. Jobban teszem, ha lazítok az elképzeléseimen, és nagyobb hangsúlyt kell fektetnek arra az áthidaló megoldásra, ami korábban az egészségvédő klubban is oly nagy változásokat hozott. Sikeremet abban láttam, hogy a közösségben csak ritkán volt beteg, és szépen fejlődött.
Azóta több 100 család életébe hoztam változást, és most Neked is ezt a hatékony segítséget szeretném biztosítani.