WellVital Blog

Anyák napja

Édesanyánk gondoskodása, amivel felnevelt, a legtöbb volt, amit csak adhatott. Életének egy nagy részét ajándékozta nekünk. Felnőttként már mi is gondoskodhatunk arról, hogy jól érezze magát a bőrében 🙂

bővebben

Mindent a maga idejében!

Ahogyan a természetben is ott rejlik az erő az újjászületésre, úgy benned is él! Ha a belső renddel összhangban, a szervórát figyelembe véve támogatod, csodákra képes!

bővebben

Cukorbetegség Világnapja

Az orvostudomány hatalmasat fejlődött: korszerű terápiákat fejlesztettek ki a cukorbetegség hatékony kezelésre, azonban a betegség és a szövődmények megelőzése életmód kérdése.

bővebben

Közösségbe kerülve

Nagyon gyakori, hogy az őszi-téli hónapokban több időt tölt otthon a gyerek betegen, mint a közösségben. Miért nem használnak az immunrendszer erősítő készítmények? Mire figyeljünk?

bővebben

Természetes nyári praktikák

Felhőtlen, örömteli vakációzásra vágyunk. Ám az utazások során, de még az otthoni pihenés esetén is adódhatnak kellemetlenségek. Erre mutatok egyszerű és természetes WellVital praktikákat.

bővebben

Stresszidőszak

Felvételik. Beadandók. Írásbeli és szóbeli vizsgák. Több száz oldalas könyvek, jegyzetek. Átvirrasztott éjszakák… Aki benne van, tudja, mit jelent érettségire készülni, végigcsinálni egy vizsgaidőszakot.

bővebben

ANYA csak egy van

Ebben a mondatban minden benne van. Kimondva elsőként saját édesanyánkra gondolunk, ugye? Vigyázunk rá, szeretjük, törődünk vele. Mert kincs. Még akkor is, ha mi magunk is anyák vagyunk…

bővebben

Naponta egy alma…

“Naponta egy alma az orvost távol tartja!” – Sajnos a közmondás ma már nem teljesen állja meg a helyét, hiszen egyetlen alma nem tud megóvni a betegségektől, de hasmenés esetén kiváló segítség.

bővebben

Nátha ellen természetesen

Mi így vigyázunk magunkra és egymásra egyszerű praktikákkal, odafigyeléssel, szeretettel, és egy-egy kanálnyi igazi, tápláló, természetes és egészséget erősítő finomsággal. Könnyedén…

bővebben

Citromos meleg víz

Hidratáld a szervezeted és pörgesd fel az anyagcseréd minden reggel citromos meleg vízzel!
Egészséges egyszerű rutin, amit mindenképpen érdemes kialakítanod!

bővebben

WellVital kekszgolyó

Sütés nélkül, gyerekjáték az elkészítése. Az alaprecept hozzávalóit szinte biztosan megtalálod otthon. A WellVital instantokkal ízletes, értékes, különleges finomság.

bővebben

Újévi fogadalmak

Hogyan érheted el, hogy a munkád, és/vagy a gyereknevelés mellett is legyen energiád, hogy az életmóddal kapcsolatos újévi fogadalmaidat sikerrel hosszú távon megvalósítsd?

bővebben

Keksz-szalámi

Generációk kedvence. Retro édesség, ami szuper-egészséges desszertté válik az instantoknak köszönhetően. Sütés nélkül, könnyen, gyorsan 🙂

bővebben

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.