Granola
Na, kik találták ki a reggeliző pelyheket? A legpörgősebb ország élelmiszermérnökei.
Tényleg nagyon igaz rájuk az említett három jelzőből kettő: gyors és finom.
Ki kell ábrándítsalak… nem egészséges… magas cukortartalom, sok színezék, ízfokozó még a nem cukorból származó szénhidráttartalma is a nagyon gyorsan felszívódó fajtából…
Persze adnak hozzá vitamint, de hol van ez a gyümölcsök vitamintartalmához képest!?
Megoldás? Home Made Granola!
Hozzávalók:
- Jó minőségű teljes gabonapelyhek: zab-, rozs-, búza – gluténmentes zab…
- Kedvenc magvaid: mandula, mogyoró, dió, kesudió, tökmag, napraforgó mag
- Pár kocka jó minőségű étcsokoládé, ha extra finomságra vágysz
- Vajkockák
Keverd össze, tedd a sütőbe, csak annyi időre, hogy a csokoládé és a vaj szépen elolvadjon, a magok megkapják a semmihez sem hasonlítható isteni pörkölt ízt, és már kész is!
Ha Neked úgy kényelmesebb, ugyanezt az eredményt serpenyőben pirítva is eléred.
Csak ez után szórj bele aszalt gyümölcsöket és a kedvenc instantod, pl. Célka-sárgarépa vagy Csicsóka instantot, mellyel egyszerre zöldségeket is becsempésztél a reggelidbe.
Érzed, mennyivel egészségesebb így?
Jó étvágyat kívánunk!
3 HAMIS, EGÉSZSÉGES- TÁPLÁLKOZÁS MÍTOSZ, AMI MEGBETEGÍT
Ha ezeket elhiszed, bármilyen
csodabogyót el tudnak neked adni.
Ez a 3 rövid videó segít tisztán látni.