ANYA csak egy van

Szerző:

ANYA csak egy van…

Ahogy ezt kimondjuk, elsőként a saját édesanyánkra gondolunk, ugye?
Még akkor is, ha mi magunk is anyák vagyunk.

Egy van, és ennek a teljes súlya benne van ebben a mondatban: vigyázunk rá, szeretjük, törődünk vele. Mert kincs.
Tudjátok, ti is azok vagytok! Minden anya az. Érték, amire vigyázni kell!

Mint minden a világon, egy anya is akkor „működik” jól, akkor tud energikus, testileg és lelkileg erős, sőt, csinos és boldog lenni, ha teste-lelke megkapja a számára szükséges „üzemanyagot”.
Figyelmet, szeretetet, törődést, ölelést. Időt a pihenésre, minőségi időt önmagára, és minőségi ételeket.
Mindannyian tudjuk, vannak napok, sokszor, hogy nincs idő még enni sem. Rendesen enni. Értékes tápanyagokhoz jutni. Bekapjuk a gyerek maradékát, és már futunk vele játszani, vagy gyorsan berakunk egy adag mosást.
Este, ahogy lehunyja szemét a gyerekünk, bár éhesek vagyunk, már nem az étkezéssel törődünk, hanem pótoljuk, ami napközben elmaradt, vagy jó esetben mi magunk is elalszunk…

Ismerős, ugye?

A nagymamák szeretete végtelen, de azért, hogy az ereje, energiája is az legyen, bizony tenni kell érte. Fontos, ki hogyan él, táplálkozik…

Mi, a WellVital anyukái tudjuk, hogy lehet máshogy is. Egyszerűen, megnyugtatóan, ügyesen.
Rohanhat a nap, lehet ezer feladat, amivel találkozunk, egy kanálnyi életerőre mindig van idő.
Olyan nagyon jó, hogy van megoldás!

Az instantok mindig kéznél vannak, és biztosak lehetünk benne, hogy a legjobbat adjuk vele önmagunknak, testünknek és közérzetünknek.
Nem vesz el időt, sőt ad: energiát a napjainkba, életerőt és vitalitást a növényekben lévő számtalan tápanyag.

Az önmagatok és az édesanyátok iránti szeretet kifejezésére jó alkalom május első vasárnapja….

Designed by Pressfoto / Freepik

Egy csokor virág, egy közösen eltöltött nevetős, vidám nap mellett a test egészségét erősítő ajándéknak is abszolút helye van!

Gondoljatok erre, s ha így tesztek, gondoljatok a WellVitalra!

Van ötletem, mi esne igazán jól 🙂

E jeles alkalomra csokorba szedtem a legnépszerűbb instantokat, és egy koncentrátumot is, amelyik minden korosztály kedvence.

Neked ajánlom:

A gyógyulás érzése

Megélésből táplálkozó gondolatok az egészségről, betegségről: Hogyan gyógyul meg az ember a maga teljességében.

Smoothie, turmix, shake

A zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségű elfogyasztáshoz népszerű megoldás a smoothiek, turmixok készítése. Mire ügyeljünk, hogy ezek az italok valóban az egészségünket szolgálják?

Naponta egy alma…

“Naponta egy alma az orvost távol tartja!” – Sajnos a közmondás ma már nem teljesen állja meg a helyét, hiszen egyetlen alma nem tud megóvni a betegségektől, de hasmenés esetén kiváló segítség.

Természetes nyári praktikák

Felhőtlen, örömteli vakációzásra vágyunk. Ám az utazások során, de még az otthoni pihenés esetén is adódhatnak kellemetlenségek. Erre mutatok egyszerű és természetes WellVital praktikákat.

“Tévedésből” allergiás

Minden, ami az immunrendszerünket TERMÉSZETES módon erősíti segíthet allergia kapcsán. Szervezetünket több ponton támogatva visszatalálhat a helyes működéshez.

Fogadalmak helyett

Adj magadnak időt végiggondolni az elmúlt évet, sőt az elmúlt 10 évet, hiszen új évtizedet kezdünk írni!

Mi legyen a Mikulás csomagban?

Mit tegyél a csomagba, amivel kifejezed a szeretetedet, mosolyt csalsz a gyermek arcára, miközben az egészségének sem ártasz?


Anyák napja

Édesanyánk gondoskodása, amivel felnevelt, a legtöbb volt, amit csak adhatott. Életének egy nagy részét ajándékozta nekünk. Felnőttként már mi is gondoskodhatunk arról, hogy jól érezze magát a bőrében 🙂

Mindent a maga idejében!

Ahogyan a természetben is ott rejlik az erő az újjászületésre, úgy benned is él! Ha a belső renddel összhangban, a szervórát figyelembe véve támogatod, csodákra képes!

Cukorbetegség Világnapja

Az orvostudomány hatalmasat fejlődött: korszerű terápiákat fejlesztettek ki a cukorbetegség hatékony kezelésre, azonban a betegség és a szövődmények megelőzése életmód kérdése.

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.