Mindent a maga idejében!

Szerző:

Lenyűgöző a természet és az emberi test bölcs működése!

Ahogyan a természetben is ott rejlik az erő az újjászületésre, úgy bennünk is él, és egy kis támogatással csodákra képes!
Nagy segítség, ha tekintettel vagyunk a szervezetünk belső működési rendjére.

A hagyományos kínai orvoslás a 12 fő meridián és a velük kapcsolatban lévő szervek működési ritmusát megfigyelve alakította ki a szervórát: 2 óránként más- más meridiánon maximális a chi energiának, az “életerőnek” áramlása, és ezzel összhangban más-más szerv aktivitása van a csúcsponton.

A gyakorlatban ezeket az ismereteket úgy tudod kamatoztatni, ha az adott időszakokban célzottan olyan táplálékokat, gyógynövényeket fogyasztasz, melyek az éppen legaktívabb szerv működését a legjobban tudják támogatni.

Amikor pár nap alatt hatékonyan szeretném a szervezetemet megtisztítani és feltölteni, akkor a szervórához igazodva ezeket a gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztom.
Ugye milyen gyönyörűségesen színes-ízes világ? 

Persze ennyi mindent beszerezni, elkészíteni, és úgy szervezni, hogy 2 óránként meg is egyem/igyam, kivitelezhetetlen lenne számomra a család, a munka és egyéb vállalások mellett. Ráadásul ez idő tájt az alapanyagok magas beltartalmára sem lehet igazán építeni. Nap, mint nap áldom a vákumszárításos és -sűrítéses technológiát,  mert velük semmi nem jelent akadályt.

WellVital a szervezet belső rendjével összhangban

Ha igazán hatékonyan szeretnéd  a szervezetedet megszabadítani a salakanyagoktól, és feltölteni a hosszú tél után, akkor érdemes ebben a sorrendben fogyasztanod a WellVital instantokat.
Tekintettel arra, hogy a Megújulás csomagban 200 g-os tasakok 1 hónapra elegendőek, így a néhány napos kúra után még sokáig élvezheted a vitalitás eme természetes forrását.

Személyes tapasztalatom:
Áron születése előtt sok éven át, tavasszal és ősszel 3 napot léböjtöltem, melynek során a szervórához igazítva 2 óránként fogyasztottam az instantokat. Ilyenkor kikapcsoltam a hétköznapokból és teljes jelenléttel a tisztulásnak és a feltöltődésnek szenteltem pár napot. Nem vagyok egy aszkéta alkat, enni is kimondottan szeretek, de ki nem hagytam volna ezeket az alkalmakat, mert újjászülettem!

Anyukaként elrepült pár év, ami mellett a vállalkozás (éjszakai tanulás, munka) sokat kivesz belőlem. Bár változatlanul jó egészségnek örvendek, de érzem, hogy nekem is szükségem van a megújulásra, miközben elvonulni és magamra összesen napi fél-egy óránál több időt fordítani még nem tudok. 

A megszokott rutin mellett néhány apró, ám számomra óriási változtatást vezettem be.
Vasfegyelemmel napi 15 percet jógázom, a nap során pedig tudatosan figyelek a mozdulataimra, testtartásomra, légzésemre, hogy ezzel is kilépjek a megszokott kereteim illetve korlátaim merevségéből.
Kisgyerek mellett a lecsendesülés és a befelé figyelés különleges pillanatnak számít, de tudatosan keresem. Azonban kiszámíthatóan 10-15 perc meditációra csak éjszaka jut időm.

Táplálkozásban ügyelek a mértékletességre, az alapos rágásra, és a cél érdekében leginkább arra, hogy 2 óránként egyek/igyak egy nagy kanál instantot.
Hogy ezt kivitelezni tudjam, be kell állítanom a telefont, hogy 2 óránként jelezzen, mert annyira intenzív történésekkel teli minden napunk, hogy enélkül a szervóra könnyen kispadra kerül. Még egy apróságra próbálok figyelni: ha az adott intervallumban éppen étkeznék is, akkor evés előtt 15-20 perccel fogyasztom az instantokat, mert ennyi idő alatt már reagál a szervezet, és látványosan kevesebb étellel is beérem. Persze a folyadékfogyasztás egy fontos pont, de ebben egyébként is jó vagyok 🙂

Mit tapasztalok a fárasztó napok, a szeszélyes időjárás, és az influenza járvány ellenére?
Az egészségem, beleértve Áronét is a toppon van. Ennél többet aligha kívánhatok 🙂

Ha úgy érzed, hogy a szervezetedre ráfér a nagytakarítás és a feltöltődés, akkor néhány nap alatt sokat változtathatsz jelenlegi állapotodon a WellVital segítségével.

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.