fbpx

Anyák napja

Szerző:

Gyermekként édesanyánkat láttuk fűben-fában-virágban, a kavicsokban és a falevélben. Rajzoltunk neki, és mikor nagyobbak lettünk, segítettünk a konyhában, a bevásárlásban, és örültünk a mosolyának.
Ő adott nekünk életet, és a
 gondoskodás, amivel felnevelt, a legtöbb volt, amit csak adhatott. Életének egy nagy részét ajándékozta nekünk.

Felnőttként, netán már anyává válva, a szeretetet, a gondoskodást gyerekeinknek és a környezetünknek tovább adva hálálhatjuk csak meg igazán, amit kaptunk tőle.

Ahhoz, hogy édesanyaként megálljuk a helyünket még a hétköznapok rohanásában is fel kell tudnunk töltődnünk testben és lélekben.

„Hogyan lehetséges mindez? Hogyan oldjam meg, hogy legyen időm, energiám mindenre és mindenkire, akit szeretek, és akinek szüksége van rám?” – kérdezik az édesanyák.

Vállalkozó anyukaként tudom, hogy a napi feladatok közepette egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni gyakran tényleg kivitelezhetetlen.

Azonban a WellVital instant gyümölcs- és zöldségkészítményeivel könnyen és gyorsan hozzájuthatunk ahhoz a tápanyagmennyiséghez, amelyre szervezetünknek szüksége van. De az a legjobb, hogy annyira finom, hogy az egész család szívesen fogyasztja 🙂

A WellVital táplálékaiban az a csodálatos, hogy mindenkinek tökéletes: kicsinek, nagynak, fiatalnak és idősebbnek, férfinek, nőnek egyaránt. Az étrendbe és a hétköznapokba könnyen beilleszthető, sőt akár önmagában is fogyasztható! Az íze azonban semmiképp sem hétköznapi. Ezért imádják a gyerekek is!