fbpx

Újévi fogadalmak

Szerző:

Év végén lelkesen kitaláljuk újévi fogadalmainkat, mert úgy érezzük, hogy elsejével valami új kezdődik.
A listát az életmóddal kapcsolatos fogadalmak vezetik:
“Egészségesebben étkezem, kevesebb cukrot, sót fogyasztok, több vizet, kevesebb üdítőt és kávét iszom, “Vége a nasizásnak!”
“Rendszeresen sportolok!”
“Meditálni kezdek!
“Jobban szervezem az életemet, hatékonyabb leszek!” és hasonlók…

Már szinte látod az eredményt, ahogyan elégedetten pihensz le a nap végén, reggel felébredve pedig friss lendülettel, tettre készen vágsz neki az új napnak.
Azonban néhány hét elteltével jellemzően visszaáll a régi rend, mert a kezdeti lelkesedés adta lendület elfogy, és már nem „visz rá a lélek”…

Mégis hogyan érheted el, hogy a munkád, és/vagy a gyereknevelés napi teendői mellett és után is legyen energiád arra, ami a változtatáshoz kell, aminek eredményeképp sokkal jobban érzed magad a bőrödben?
Életünk egyik legmeghatározóbb rutinja a táplálkozás.
Ha itt sikerül egy nagyot lépned az egészséges irányba, azt tested, lelked meghálálja.

Ép testben ép lélek! 
Tudományosan kutatásokkal már bizonyított, hogy a nagy mennyiségű (napi 5-8 adag) gyümölcs- és zöldségfogyasztás életminőség-javító hatású: tovább élhetsz, sokkal jobb életminőségben fizikai, és mentális tekintetben egyaránt.
No, azért ez a mennyiség már feladat…
Ha eddig Neked is problémát okozott, hogyan táplálkozz egészségesebben, és egyél meg rendszeresen nagy mennyiségű gyümölcsöt, zöldséget, és ugyanezt meg tudd oldani a családon belül, akkor a WellVital segítségével sokkal derűsebben fogod látni a helyzetet, mert megtapasztalod, hogy mindenki nagy örömére könnyen, élvezetesen megoldható.
Rövid időn belül érezni, fogod, hogy több az energiád, így munka után még lazán belefér az edzés, és reggel is könnyebben indul a nap.

Te hogy állsz idővel?
Nekem ebből van a legkevesebb, mióta kisgyerek mellett vállalkozom.
Hiába a hatékony időszervezés, egy nap akkor is csak 24 órából áll, ezért minden perc számít, amit nem a konyhában töltök el.
Saját becslésem szerint naponta közel 1 órát spórol meg nekem a WellVital.
Az sem jelent hátrányt, ha éppen nincs időm arra, hogy nyugodtan leüljek, és egy falatot legalább 25-ször megrágva szépen megeszegessem az aktuális adagot.
És azon sem aggódom, ha a kisfiam érdeklődésének középpontjában nem az evés, hanem a világ felfedezése áll.
Az így megspórolt időt arra fordítom, hogy 15-20 percet meditáljak, és ugyanennyi időben jógázzam kicsit.
Amikor pedig összecsapnak a fejem felett a hullámok, akkor sem kérdés soha, hogy elegendő gyümölcsöt, zöldséget ettünk, így ennek pozitív hatását a legnehezebb napokon is érzem.

Ráadásul ügyes praktikákkal a WellVital úgy válik az étkezésed “szerves” részévé, hogy közben megspórolhatod az egyéb – sok esetben egészségtelen- kaja kiadást + szervezeted új erőre kap, így várhatóan kevesebbet jársz majd patikába is.

Tedd meg Te is az első lépést, hogy a többi már sokkal egyszerűbb legyen!
Hogy könnyebben kialakítsd az új szokásokat, ami a produktivitásodhoz, a sikeredhez, a elégedettségedhez, a nyugodtabb családi együttlétekhez szükséges.

Hogy miért a WellVital a sikered záloga? Ide kattintva megtudod a részleteket.

Kívánom Neked, hogy az új esztendőben lelkesedésed megőrízve sikerrel elbírj a régi és új feladatokkal, hogy minden nap tudj örülni, és azt érezd, hogy az idő múlása elsősorban az élményekkel gazdagít, miközben az egészséged töretlenül jól szolgál téged.

(T)EGYÉL

 

 

természetesen
egyszerűen
hatékonyan
a jó közérzetedért!

Napi 1 kanállal megennél?

Íme a legkedveltebb termékeink