Lekváros pirítós másképp
Bolti lekvárt nem szívesen veszek, befőzésre már nem jut időm, de ezen nem bánkódom, mert egy sokkal jobb alternatíva mindig kéznél van.
A vajas pirítóst megszórom Áfonya-feketeribizl instanttal, ami azon melegében ráolvad és ugyanolyan finom, mintha szuper áfonya lekvárt tennék rá.
Azzal a különbséggel, hogy
cukor nélkül,
főzés nélkül,
tartósítószer nélkül,
ízfokozó nélkül készül.
A gyártástechnológiának köszönhetően pedig őrzi a frissen szedett nyers áfonya és feketeribizli hatóanyagtartalmát, könnyen emészthető, felszívódó formában.
Végeredmény: észrevétlenül megeszünk sok-sok jó minőségű, nyers gyümölcsöt, ami instantok nélkül egyébként nem történt volna meg 🙂
Szívből ajánlom reggelire, uzsonnára, vagy bűntelen nassolnivaló finomság gyanánt!
Ha szeretnéd kipróbálni, ide kattintva meg is tudod rendelni az instantot.
Következik a „ropogós” így készül(t) video 🙂
Jó szórakozást!
ÉREZD MAGAD JÓL A BŐRÖDBEN!