fbpx

Szia, köszöntelek a WellVital Világában!

Bangó Krisztina vagyok dietetikus, két gyerekes anya.
Mindkét hivatásom területén rengeteg kihívással találkozom nap mint nap.
Nagyon fontos számomra az egészség, de született hedonistaként sokáig azt hittem ezek a dolgok elválnak egymástól, vagy csak nagyon nehezen összeegyeztethetők.
Szeretek élni, enni, inni, mozogni, ölelni, barátkozni. Szeretem ezt a fizikai világot.

Mikor Krisztivel megismerkedtem, akinek a WellVital a második gyermeke, akkor a lelkesedése, korrektsége, tisztasága, segíteni vágyása azonnal megragadott.
Közös víziónk volt abból a szempontból is, hogy mindketten segíteni akarunk az embereknek, hogy sokáig és főleg egészségesen éljenek.
A WellVital termékeit tökéletes megoldásnak tartom, hogy a megfelelő minőségben, mennyiségben, gyorsan és kényelmesen fogyaszthassunk nélkülözhetetlen élelmiszereket.

A WellVital termékek olyan – hozzánk hasonló – egészségtudatos, de elfoglalt embereknek készültek, akik nem akarják az egész napjukat az ételkészítés menedzselésével tölteni, nem akarnak gyógyszergyárban készült mesterségesen előállított vitamin molekulákat bevinni, de nagyon fontos számukra, hogy ők és a szeretteik megkapják azt a mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, ami elengedhetetlen a szervezetük optimális működéséhez.

 

 

 

Várom kérdéseidet

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult életmód mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked is, ha számodra is első a családod és a magad egészsége!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-101017/2016
A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át.
Bármikor leiratkozhatsz az emailek végén található leiratkozási linkre kattintva.
A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.