fbpx

Nagyon örülök, hogy velem MARADSZ!

Kérlek írd be újra a neved, email-címedet és adj engedélyt arra, hogy emailt küldjek Neked, és azt is pipáld ki, hogy elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót.

Elnézésed kérem ezért a kellemetlenségért, de az új adatvédelmi rendelet szerint ez szükséges, számomra pedig fontos, hogy ez így rendben legyen.

<div id="mmform150907" class="mmform" style="position:relative;padding-bottom:300px;height:0;overflow:hidden;max-width:100%;"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript"><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var uniqueId = 1509071527150002,listId = 81863,formId = 150907,iwidth=420,mmDomain='salesautopilot.s3.amazonaws.com',secondMMDomain='sw.marketingszoftverek.hu',spancont=false,secure=('https:' == document.location.protocol)?true:false;<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script type="text/javascript" src="https://d1ursyhqs5x9h1.cloudfront.net/sw/scripts/mm-embed-iframe-1.14.min.js"></script>

Annak érdekében, hogy a tőlem érkező levelek biztosan eljussanak hozzád, mentsd el a  jungkriszti@wellvital.hu és az info@wellvital.hu email címeket a címjegyzékedbe, illetve húzd be az elsődleges mappádba, ha gmailt használsz. Köszönöm 🙂

A facebook oldalamat itt tudod kedvelni.

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-101017/2016
A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át.
Bármikor leiratkozhatsz az emailek végén található leiratkozási linkre kattintva.
A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.