fbpx

A hét receptje:

Lekváros pirítós másképp

Avagy lekváros kenyér lekvár nélkül…

Bolti lekvárt nem szívesen veszek, befőzésre már nem jut időm, de ezen nem bánkódom, mert egy sokkal jobb alternatíva mindig kéznél van.

Miért ajánlom a WellVital Erdei gyümölcs instantos „lekváros” kenyeret?

Mert főzés nélkül, cukor nélkül, tartósítószer nélkül, ízfokozó nélkül készül.
A gyártástechnológiának köszönhetően pedig őrzi a frissen szedett nyers áfonya és feketeribizli hatóanyagtartalmát, nagyon könnyen felszívódó formában.

Végeredmény: észrevétlenül megeszünk sok-sok jó minőségű, nyers gyümölcsöt, ami instantok nélkül egyébként nem történt volna meg 🙂

Szívből ajánlom reggelire, uzsonnára, vagy bűntelen nassolnivaló finomság gyanánt!

Itt tudod megrendelni az Erdei gyümölcs instantot,
hogy jól kezdődjön a reggeled, vagy ha bűntelen nassolni való finomságra vágysz.

Köszönöm, ha megtisztelsz bizalmaddal és a leveleim célba érését azzal is segíted, hogy
a jungkriszti@wellvital.hu és az info@wellvital.hu címeket elmented a címjegyzékedbe,
illetve a jövőben ezekről a címekről érkező leveleket behúzod az elsődleges mappádba,

megtanítva a levelező rendszeredet, hogy a leveleim érdekesek számodra.

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-101017/2016
A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezelem, harmadik személynek nem adom át.
Bármikor leiratkozhatsz az emailek végén található leiratkozási linkre kattintva.
A teljes adatkezelési tájékoztató itt olvasható.