fbpx

SEGÍTŐNK

Az embernek van egy életterve, melyet az életút során valósít meg.
Minden, ami mélyen felkelti
az érdeklődésünk, az életút szempontjából is fontos.
A terv része, azzal van dolgunk. Így vagyok én a szó tágabb értelmében az egészséggel.

Minden annyiban érdekel, amennyiben hozzájárul a testi-lelki egészséghez.

Benke Éva

SEGÍTŐNK

Benke Éva

Az embernek van egy életterve, melyet az életút során valósít meg. Minden, ami mélyen felkelti
az érdeklődésünk, az életút szempontjából is fontos.
A terv része, azzal van dolgunk. Így vagyok én a szó tágabb értelmében az egészséggel.

Minden annyiban érdekel, amennyiben hozzájárul a testi-lelki egészséghez.

Fitoterápiát, majd művészetterápiát tanultam, biblioterapeuta diplomát szereztem. Jógaoktatóként gerinc és hatha jóga órákat tartottam, relaxációt, meditációt vezettem. Ashtanga jógát gyakoroltam, a lovaglás és a hosszútávfutás a két legkedvesebb sportág számomra.
Szeretek a természetben időzni, született erdőfürdőző vagyok. 🙂

Amikor úgy tíz évvel ezelőtt megismertem Krisztit és az instantokat, nagy örömöt éreztem. Azt hiszem, ennek az örömnek az egyik oka az igaz barát felismerése volt, a másik pedig egy gyakorlatias jó hír: ezentúl mindig hozzájuthatok értékes gyümölcshöz, zöldséghez. A barátságunk ereje és az instantok iránti lelkesedés azóta is töretlen.

Hiszem, hogy az egészség nem csak fizikai szintű fogalom, ugyanakkor a jó táplálék úgy kell, mint a tiszta víz és a levegő. Az egészséges táplálkozás egy szükséges alap az egészséges élethez.

Azért szeretem a WellVitált, és azért is döntöttem úgy, hogy egészen mellé állok, mert hozzásegít ehhez a fontos alaphoz.

Krisztivel egyformán gondolkodunk és érzünk egészségről, életről. Bár Kriszti a vállalkozását koncentrált táplálékok forgalmazásával indította, az ő hitvallása is az, hogy az ember nem csak a teste. Így együtt, beletéve minden tapasztalatunkat, meggyőződésünket, hitünket, jóval többet szeretnénk “eljuttatni” hozzátok.

Jelenleg pasztorálpszichológiát hallgatok, lelkigondozást tanulok. Úgy érzem, ebben érik egybe minden eddigi tanulmányom, és ezen tudás birtokában tudok jól szolgálni mások felé.

Szeretnék hírlevelet kapni!

A wellvital.hu-n megmutatom neked, hogy az egészség természetes állapotunk, a folyton változó körülmények és a felgyorsult élettempó mellett is.
Gyümölcsökkel, zöldségekkel – étrendkiegészítők nélkül –élvezetesen, kényelmesen, praktikusan a mindennapokban.
Szeretettel ajánlom neked, ha számodra is első a családod és a magad egészsége, miközben számtalan más feladatban is helyt kell állnod.