fbpx

Extra teljesítményhez extra erőnlét kell, ahhoz pedig tervszerű és egészséges táplálkozás.

A megfelelő tápanyagutánpótlásra fokozott fizikai igénybevétel mellett nem csupán a jó teljesítmény,
hanem az EGÉSZSÉG megőrzése érdekében is nagy figyelmet kell szentelni. 
Mindegy milyen – kezdő vagy haladó – szinten sportolsz,
ahhoz, hogy előnyeit maximálisan élvezhesd, kompenzálnod kell
a fizikai terhelés hatásait.

Különböző céllal kezdünk sportolni, illetve jobb esetben űzzük már akár évek óta rendszeresen. Felkészültségünk, teljesítőképességünk, magunkkal szembeni elvárásaink és testi képességeink azonban eltérőek, így testünknek is eltérő támogatásra van szüksége a fizikai igénybevétel függvényében. Rád melyik a jellemző?

“Ezt egy életen át kell játszani”

Gyerekkorod óta életed része a rendszeres sport. Bár sokasodtak az életedben a kihívások, még mindenben a maximumra törekszel: a munkában, a magánéletben, és a sportban is. De érzed, hogy már jobban oda kell figyelned.

Lendülj formába!

Az élet sok feladata, és/vagy a család mellett a testmozgás volt az első, amire már nem tudtál időt szánni. Már sokszor belefogtál az életmódváltásba, de rövid időn belül visszatért a régi rend, és még mindig nem érzed magad jól a bőrödben.

Legyél fitt anyuka!

Anyává válás hatalmas változás minden életterületen. A testileg, lelkileg átalakító különleges kihívásban az évek során egyre több területen helytállva, elvesztetted régi lendületedet. Változtatni akarsz, de nincs hozzá elég erőd…

A versenyzés az életed?

Tegyél meg mindent a győzelem érdekében! Ne csak az edzéseid legyenek profik, hanem a táplálkozásod is! Felnőtteknek, ifiknek és gyerekeknek egyaránt hasznos tippeket adunk!