fbpx

Jung Kriszti vagyok, édesanya és a WellVital tulajdonosa.

Jó helyen jársz, ha szeretnél változtatni az életmódodon, jobban teljesíteni úgy, hogy a napi teendők után még edzeni is marad energiád, miközben a saját és a szeretteid egészségét is hatékonyan támogatod.

Az egészséges élethez nincsenek mindenki számára érvényes receptek, de az biztos, hogy a zöldség és gyümölcsfogyasztási szokások meghatározóak.

Tudom, hogy csak olyan megoldás jelent segítséget, ami visszaadja a lendületedet, segít gyorsabban regenerálódni, támogatja az immunrendszered működését, lassítja az évek múlásának érezhető jeleit, ami olyan hatékony, hogy rövid időn belül érezteti a hatását, miközben csökkenti a terheidet, mert nincs vele macera, ami finom, öröm fogyasztani.

Hamarosan meglátod, van megoldás, mely egyszerűbbé teszi a napjaid! 

Többé nem lesz gond könnyen, egyszerűen és időt nyerve egészségesen táplálkozni!

Tarts velem!

A WellVital termékek egy csapással, – akarom mondani –KANÁLLAL megoldják a szükséges nagy mennyiségű gyümölcs és zöldség rendszeres fogyasztását.
A szervezeted hamar feltöltődik a szükséges tápanyagokkal, mert gyártástechnológiának köszönhetően az ellenőrzött gyümölcsből és zöldség készülő koncentrált TÁPLÁLÉKOK hatóanyagai rendkívül könnyen felszívódnak.

  • Fantasztikusan FINOM, nem kell senkit unszolni, hogy egye meg, vegye be, nyelje le.
  • Nincs több kidobott pénz, ami a feleslegesen megvett egészséges alapanyagokkal, termékekkel a kukába került, mert végül senki nem ette meg.
  • A WellVital TÁPLÁLÉK, nem étrendkiegészítő, és nem egy kiegészítő költség.
  • Ügyes praktikákkal táplálkozásotok részévé válik, és ezzel sok felesleges, egészségtelen kiadástól is megkíméli a pénztárcád.
  • Ha szívesen kísérletezel, változatos felhasználási módja számtalan lehetőséget kínál.
  • A WellVital gyógyír az időhiányra is!
    Nem kell cipekedned, előkészítened, elkészítened, és nincs szükség hozzá semmilyen konyha-gépre, csak egy kanálra 🙂

Kezdj új időszámítást a WellVitallal 

Érdekelnek további részletek?
Kiváncsi vagy milyen is ez a gyakorlatban?

Szeretettel várlak az olvasóim között! -»

ÉREZD MAGAD JÓL A BŐRÖDBEN!

 

 

 

 

 

 

Vásárlóim kedvencei

„A WellVital instantokat már idestova egy éve nap mint nap isszuk. Egyszerűen fantasztikusak, a bodzabogyó csodára képes vírusos időszakban, a Sárgarépa-Alma a kislányom kedvence. Egyetlen reggel sem hiányozhat az asztalról a WellVital Instant ital, mely mindenki nagy kedvence. A csoda, hogy idős édesanyám is imádja, így már nem kell a sok-sok gyümölcssel bajlódnia!”

Kinga

édesanya

Receptek WellVital instantokkal

Instantos csoki bonbonok

Instantos csoki bonbonok

A jó minőségű csokoládé bővelkedik antioxidáns flavonoidokban, WellVital instantok nemcsak különleges ízvilágot varázsolnak, hanem tovább növelik az egészségre gyakorolt jó hatást.

Répatorta

Répatorta

Szuper finom, zamatos kevert sütemény, ami a felhasznált alapanyagok, a fűszerek, és a krém összeállításától függően változatos ízélményeket ad. Készítheted ünnepi alkalomra, és a hétköznapok örömére egyaránt.