Zöldség- és gyümölcs Instantok

Csodálatos esszencia, mely könnyen emészthető, könnyedén fogyasztható naponta többször is.

Nektár koncentrátum

A vörös szőlőben, a meggyben, a bodzabogyóban, az almában, az áfonyában és a céklában található tápanyagok, ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemelek, enzimek, flavonoidok és egyéb fontos növényi összetevők egy üvegben.

Iskolakezdés WellVitallal

Kezdődjön az iskola maximálisan felkészített immunrendszerrel, 10% kedvezmény

Jung Kriszti vagyok, édesanya és a WellVital tulajdonosa.

Ha szeretnél változtatni az életmódodon, hatékonyan óvni a saját és a szeretteid egészségét, jó helyen jársz.

Az egészséges élethez nincsenek mindenki számára érvényes receptek, de az biztos, hogy a zöldség és gyümölcsfogyasztási szokások meghatározóak.

Az egészségtudatosság még a mostaninál könnyebb helyzetben is kihívás, nem mindig könnyű egészségesen táplálkozni, rávenni magunkat és a szeretteinket, hogy több zöldséget, gyümölcsöt egyenek.

Tudom, hogy csak olyan megoldás jelent segítséget, ami visszaadja a vitalitást, és támogatja az immunrendszer működését, ami csökkenti a terheidet, mert nincs vele macera, ami finom, így nyaggatás nélkül örömmel eszik, és ami nem utolsó sorban hatékony.

Hamarosan meglátod, van megoldás, mely egyszerűbbé teszi a napjaid!

Többé nem lesz gond könnyen, egyszerűen és időt nyerve egészségesen táplálkozni!

Tarts velem!

A WellVital a megoldás számodra

A WellVital termékek egy csapással, – akarom mondani –KANÁLLAL megoldják a szükséges nagy mennyiségű gyümölcs és zöldség rendszeres fogyasztását. A szervezeted hamar feltöltődik a szükséges tápanyagokkal, mert gyártástechnológiának köszönhetően az ellenőrzött gyümölcsből és zöldség készülő koncentrált TÁPLÁLÉKOK hatóanyagai rendkívül könnyen felszívódnak.

  • Fantasztikusan FINOM, nem kell senkit unszolni, hogy egye meg, vegye be, nyelje le.
  • Nincs több kidobott pénz, ami a feleslegesen megvett egészséges alapanyagokkal, termékekkel a kukába került, mert végül senki nem ette meg.
  • A WellVital TÁPLÁLÉK, nem étrendkiegészítő, és nem egy kiegészítő költség.
  • Ügyes praktikákkal táplálkozásotok részévé válik, és ezzel sok felesleges, egészségtelen kiadástól is megkíméli a pénztárcád.
  • Ha szívesen kísérletezel, változatos felhasználási módja számtalan lehetőséget kínál.
  • A WellVital gyógyír az időhiányra is! Nem kell cipekedned, előkészítened, elkészítened, és nincs szükség hozzá semmilyen konyha-gépre, csak egy kanálra 🙂

“A WellVital instantokat már idestova egy éve nap mint nap isszuk. Egyszerűen fantasztikusak, a bodzabogyó csodára képes vírusos időszakban, a Sárgarépa-Alma a kislányom kedvence. Egyetlen reggel sem hiányozhat az asztalról a WellVital Instant ital, mely mindenki nagy kedvence. A csoda, hogy idős édesanyám is imádja, így már nem kell a sok-sok gyümölcssel bajlódnia!”

Kinga, édesanya

Receptek WellVital Instantokkal

Répatorta

Répatorta

Szuper finom, zamatos kevert sütemény, ami a felhasznált alapanyagok, a fűszerek, és a krém összeállításától függően változatos ízélményeket ad. Készítheted ünnepi alkalomra, és a hétköznapok örömére egyaránt.

Instantos csoki bonbonok

Instantos csoki bonbonok

A jó minőségű csokoládé bővelkedik antioxidáns flavonoidokban, WellVital instantok nemcsak különleges ízvilágot varázsolnak, hanem tovább növelik az egészségre gyakorolt jó hatást.